Alle varer kan sendes med Post Nord og GLS, men som en speciel service, kan varer ligeledes afhentes gratis på Københavnsvej 81 i Roskilde eller leveres gratis på Roskilde Racing Center.

Dokumentation og vejledning.
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Stjerne Racing. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Stjerne Racings side, er denne af vejledende art.

Varer som ikke er på lager tages hjem på bestilling. Varer som er taget hjem på bestilling kan som udgangspunkt ikke byttes. Beklædning og hjelme der er bestilt hjem i specifikke størrelser byttes som udgangspunkt ikke.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Stjerne Racing overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet.

Reklamation

Modtager du en vare med fejl eller mangel, bliver dette som udgangspunkt udbedret ved reparation eller udskiftning af reservedel. Alternativt ombytter vi vanen eller dele af den forudsat, at det ikke medfører Stjerne Racing uforholdsmæssige omkostninger.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Wepshop, kan der sendes en klage til:Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Link www.forbrug.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@stjerneracing.dk

Pris og betaling
Alle priser i webshoppen, www.stjerneracing.dk er op givet i Danske kroner inkl. dansk moms på 25%.

Der tages forbehold for udsolgte varer og forkerte priser, som følge af fejl i webshoppen. 

I webshoppen er der mulighed for betaling via:

- Bankoverførsel

- Mobilepay

Ved betaling ved bankoverførsel skal pengene overføres til denne konto: Nordea 5655 6446722350


Returvarer
Alle returvarer sendes til følgende adresse:

Stjerne Racing

Københavnsvj 81

4000 Roskilde

HUSK at vedlæge en kopi af fakturaen og skriv på fakturaen, hvorfor du sender varerne retur. Skriv også om du ønsker pengene tilbage eller varen skal byttes.

Rettigheder
Stjerne Racing forbeholder sig alle rettigheder, i henhold til loven om copyright ©, på alle billeder, beskrivelser, vejledninger og grafik i webshoppen.